PREZENTARE


Onix Residence, situat intr-o zona centrala asigura avantajul unui acces rapid catre toate mijloacele de transport, cum ar fi metrou, tramvai, autobuz, troleibuz, acces facil la cele mai mari centre comerciale (Carrefour Orhideea, Mall AFI Cotroceni), Gara de Nord, Gradina Botanica, cele mai mari spitale si clinici, numeroase gradinite, scoli, licee si universitati din Bucuresti.

Totodata, este amplasat aproape de cele mai atractive puncte de distractie si de relaxare ale Bucurestiului. Iti poti petrece timpul liber facand cumparaturi, poti viziona filme, teatru sau poti merge la Opera, te poti distra in cluburi, poti juca biliard etc.

Lasati grijile la intrare! Complexul este cu circuit inchis si sigur, cu paza non-stop.

Copiii se pot relaxa in parcurile situate in apropiere, adultii pot profita de proximitatea de centrul orasului, avand toate conditiile unui trai destins, fara griji, cu acces rapid la ceea ce te intereseaza si posibilitati variate pentru tine si familia ta!

Onix Residence este compus din 4 imobile cu regim de inaltime maxim S+P+11 etaje, totalizand 430 de apartamente.

DEPARTAMENT VÂNZARI

Maria Andrei

Telefon: 0726 700 535

SHOWROOM

Splaiul Independenţei 202H, Bl. 2

Sc. 1, Parter, Sector 6, Bucureşti

Toate drepturile de copyright apartin Dezvoltatorului.
Toate materialele comerciale de prezentare referitoare la acest proiect rezidential (imagini, caracteristici tehnice, finisaje, preturi, etc) nu creeaza obligatii contractuale, nu constituie oferta de contractare si pot fi modificate unilateral de Dezvoltator.
Informatii detaliate, vizionari si contractare numai prin reprezentantii autorizati ai Dezvoltatorului.